dijous, 3 de maig del 2012

1 de maig

Ja fa tres anys que l'avi no va a treballar. Encara avui somnio que m'han canviat el despatx, el cap i la planta amb el desgavell que això em comporta. Abans, a la festa del treball, les empreses posaven als treballadors en un camion i els portaven a fer una paella a la platja de Castelldefels. Aran son mes reinvindicatives, però amb poca gent si com es el cas hi ha pont. Tambe perquè hi ha molta policia per la reunió del Banc Europeu. A banda de la recepció a la Generalitat on es va parlar de l'estat propi i el conseller de benestar que va dir als joves estudiants que anessin a servir cafès a Londres, per cert les dues filles d'un amic meu de mare anglesa  hi son(una a Algeciras), no es mouran de l'hotel arts.L'altre tret del dia va ser la campanya no vull pagar, contra  els peatges de les autopistes. Peró de moment els mossos, enfeinats amb la cimera no multaran. El pitjor de tot es que 31000 milions han marxat del país en dos mesos. Així si que un altre amic, cap de secció de El Periodico esta entre els 100000 mes rics d'Espanya. Encara riem. Ah! i els pobles petits els volen suprimir. quina pena i quina vergonya.

2 comentaris:

  1. Ets home o dona de negocis? Esteu en un embolic econòmic o necessiteu fons per iniciar el vostre propi negoci? Necessiteu un préstec per iniciar una petita escala petita i un negoci mitjà? Teniu una puntuació creditícia baixa i us trobeu difícil obtenir préstecs de capital dels bancs locals i d'altres instituts financers ?. realment pot obtenir un préstec segur i bo d'una empresa de préstecs de bona reputació que pot obtenir de $ 1000 a $ 10,000,000, es tracta d'una empresa de préstecs reconeguda contacteu amb nosaltres avui mateix
    Correu electrònic: trustfundfinaceservice@gmail.com
    Atentament
    ADAMS BALYN

    ResponElimina
  2. Bon dia

    Necessiteu un préstec per a tots els propòsits? Et trobes amb algun problema financer? El Bridge Finance Service té garantida la prestació de serveis financers a clients amb un tipus d’interès favorable. Els nostres préstecs són fàcils i ràpids. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per obtenir el préstec que necessiteu. Podem igualar qualsevol préstec amb un tipus d’interès del 2% al vostre pressupost. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb nosaltres amb (adrianbay0008@gmail.com)

    ResponElimina