dimarts, 20 de desembre del 2016

vallter 2000

Les estacions del Grup FGC de La Molina, Vall de Núria, Vallter 2000, Espot i Port Ainé presenten aquesta temporada d’hivern 2015-2016 un ampli ventall d’activitats lúdiques pensades per a tota la família, però especialment per als més petits. D’aquesta forma, amplien l’oferta de propostes i posen a l’abast dels visitants tot un seguit d’alternatives interessants a l’esquí.
Parc d’aventura als arbres de La Molina
L’estació de la Cerdanya vol ser l’indret ideal per als més intrèpids, que poden descobrir i posar a prova la seva agilitat en el Parc d’aventura dalt dels arbres. En aquest espai, els participants poden realitzar un circuit d’alçada, a nivells diferents, passant per tirolines, ponts tibetans i de mico o salts de Tarzan, entre d'altres. Es tractac d'una experiència única i divertida, apta per a tots els públics a partir dels 4 anys, per aprofitar al màxim les vacances de Nadal, ja sigui amb els amics o la família.
El Parc Lúdic de La Molina està obert durant tot l’any, però cal fer reserva prèvia. Els preus varien en funció dels recorreguts seleccionats i del temps que s’hi estigui, oscil·lant entre els 8 i els 33 euros.
Parc Lúdic, la gran atracció de Vall de Núria
L’estació d’esquí i muntanya de Vall de Núria ofereix tot un món de sensacions des del primer moment. Ubicada en el Pirineu Oriental, es caracteritza per una riquesa natural i paisatgística singular en el territori. Entre les diverses propostes, destaquen especialment aquelles dissenyades per als nens i nenes. En aquest sentit, el Parc Lúdic configura una de les activitats estrella per als menuts i les seves famílies. Es tracta d’un espai únic on es desconnecta de la rutina tot jugant a les pistes de trineus o en els tubbings (ambdós per a tots els públics), així com també en el rocòdrom, el qual està dirigit als infants. A més, el parc també compta amb un trineu cross, una tirolina i un recorregut de jocs d’equilibri en alçada.
Pel que fa a les tarifes, depenen del nombre de persones que hi participin i de si es vol aprofitar el combinat amb el Cremallera (que inclou el bitllet en aquest transport). L’horari d’obertura és de dilluns a diumenge, de 10.00 a 17.00 h.
Zona de tubbys amb neu natural a Vallter 2000
El Parc Lúdic de Vallter 2000 és una zona pensada per a tots els públics, on grans i petits poden divertir-se de valent durant la temporada d’hivern. El parc compta amb dues zones: una per a trineus i una altra per a tubbys, on els visitants baixen lliscant amb un flotador pels tobogans. En aquest cas, els tubbys estan construïts amb neu natural i, per això, estan condicionats a la quantitat de neu disponible. Els menors de 6 anys han d'anar acompanyats per un adult i els menors de 12 anys han de tenir de portar casc.
El Parc Lúdic només està en funcionament els caps de setmana i festius. Entre setmana, obre les seves portes per a grups, sempre amb reserva prèvia de 48 h. Les tarifes d’accés oscil·len entre els 6 i els 11 euros. 
Parc Lúdic i d’Aventura de Port Ainé, alternativa a l'esquí
L’estació de Port Ainé disposa d’un ampli ventall de propostes que es poden dur a terme dins l’espai natural del Pallars. Amb l’adquisició del forfet del Parc Lúdic, els visitants podran gaudir de les pistes de trineus i tubbing, el jardí de neu o el Disc Golf. A més, tindran accés a la pista per a debutants i al Mini parc d’aventura als arbres (a partir dels 4 anys i fins a 1,30 m d’alçada), que consta de 10 jocs, com ara el pont nepalès, xarxes, un pont penjant i una tirolina, entre d’altres.
Paral·lelament, els usuaris tindran la possibilitat de viure, en primera persona, una increïble experiència dins el Parc d’Aventura als Arbres – Circuit Multiaventura, un parc d’aventura entre arbres on petits i grans podran travessar un circuit de múltiples activitats, després de rebre una introducció al material de seguretat. Els participants descobriran les seves habilitats en aquest recorregut de 7 metres d’alçada, al qual s’accedeix a partir d’unes escales movedisses amb troncs i està format per 1 pont tibetà, 3 torres i 2 tirolines. El circuit és apte per a tots els públics, a partir dels 7 anys i 1,20 m d’alçada (ambdues condicions obligatòries). Els infants han d’anar sempre acompanyats per un adult.
El Parc Lúdic de Port Ainé està obert durant tota la temporada d’esquí, cada dia, de 9.30 a 16.30 h.
Espot, estació amb Certificació de Turisme Familiar
Espot és una estació que destaca pel seu entorn natural incomparable. El seu Parc Lúdic inclou tot un seguit d’activitats ideals per gaudir en família: pista de tubbing i de trineus, jardí de neu, itinerari amb raquetes de neu i un circuit d’iniciació al Disc Golf. El Parc Lúdic d’Espot està obert durant tota la temporada d’esquí, de dilluns a diumenge, de 9.30 a 16.30 h. Quant a les tarifes, l’estació ofereix als usuaris la possibilitat d’adquirir el Forfet del Parc Lúdic, que inclou 1 pujada i baixada amb el Telecadira La Roca, accés a la Cinta de debutants de la zona del Parc Lúdic i 3 hores d’ús il·limitat de les activitats del parc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada