dilluns, 22 d’abril del 2013

Footloose

Ahir varem assistir a l'estrena oficial de l'obra que cada any representa el grup la Moguda Juvenil Salesians de Sarrià on el Kevin es ara de l'equip de tramoia,maquillatge i pentinats. Molt aplaudits i emocionats tots. En el petit poble de Bomont, quatre joves moren com a consequencia d'un accident de cotxe una nit que tornen de ballar. El reverend Shaw Moore hi perd ell mateix un fill drogat i borratxo. A partir d'aquells fets, ell i el Consell el Poble decideixen prohibir el ball i la musica en public. Cinc anys desprès, Ren MacCormack va a viure al poble i pretén canviar les normes. S'enfrentara al mossèn mentre s'enamora de la seva també rebel filla, Arie.
Remake de la película "Footloose" de Herbert Ross (1984), que va obtindre dues nominacions als Oscars per la seva banda sonora a càrrec el director morteamerica Craig Brewer (Hustle and Flow, Blake Snake Moan) ."Footloose (2011)" es un drama romàntic , a ritme de musical,
Un equiPAS entre els tècnics de So, Microfonia, LLums i Vestuari i Atrezzo al que s'afegeix les veus del cor, els instruments i les mescles i masteritzacio que amb el bateria permetran tenir Footllose en DVD.. Entre els actors i ballarins de repartiment destaquen, Pol Monjo, (Ren), Paula Fuste, (Ariel), Edu Hidalgo (SHaw) i Sara Pérez, Sergi Herrera, Claudia Redondo i Puala Garcia.Una gran feina e l'equip pastoral del Centre, aquesta es la seva desena obra consecutiva i de les que n'esperem gaudir moltes mes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada