diumenge, 19 de gener del 2014

La sopa

Es el millor plat per l'hivern. Es pot fer de ceba, farigola, api, carxofa, bolets, arn o peix (brous) i son plats molt rics en minerals.Son plats senzills. La de ceba per exemple nomes te la ceba, el brou, oli i llesques de pa amb un toc de formatge ratllat si es vol.L'únic que s'ha de procurar en totes es no bulli masa les verdures doncs perdent part dels seus nutrients.A la de peix ha va el fumet que es: peix de roca, ceba,pastanagues, porro, api,tomàquets,alls, oli, pebre vermell i vi blanc. Es sofregeix 3 minuts i desprès 30 minuts bullint. S'ha de deixar reposar tambe mitja hora i desprès colar lo. Per la sopa i afegirem cloisses, lluç, gambes, musclos, rap i una mica d'arros, que pot anar a part. Recordeu rectificar de sal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada