dissabte, 4 d’abril del 2015

carrer Blai

Es al poble Sec. Hi ha un bar que es diu Lia d'en Vicius. La Eli n'es la propietària . Abans era un carrer amb anima. Ara  em sembla que ja no es honest el que s'hi ofereix. Tot i així el barri esta de moda i se'ls hi reconeix l' esforç que han fet els veïns per aixecarlo. La Eli diu que enlloc de bars, i no ho diu per evitar la competencia, el carrer hauria de tenir una altre planificacio comercial Ella hi veu una floristeria, un taller, menjar ecològic. El sentit comu ho diu de Gracia i ara del Poble Sec. No es menja gaire be enlloc i proliferen els low-cost. Tipus pinxo perdem tota la riquesa gastronomica del país.De vegades li fa basarda creuar el carrer. Locals nous han perdut categoria i antiguitat. Neixen d'un dia per l'altre igual com desapareixen. La Eli encara guarda el menjar a la nevera mentre els clients acaben de comprar. Abans  hi havia un recorregut de bars agradable i molta restauracio. Avui hi ha massa tapa barata. Però encara som un barri barri, amb una mica de verd, espai lliure, edificis modernistes, un lloc amb historia vaja. Ara hi han 45 bars i 136 taules de terrassa. El carrer es la rambla del Poble Sec. Jo mateixa vaig fer fora una botiga per posar el bar. Però nomes érem 5. Hi el varem posar al mapa de la ciutat. Ara no es pot ni passar...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada