dilluns, 19 de maig del 2014

Algues

Com que se que t'agrada el menjar japonès et parlaré del que han explicat a la biocultura d'enguany, mes enllà de la amanida de Wakame. Cogombres amb salsa de iogurt i alga dulso, Cigrons amb kombu i wakame. Truita amb alga nori.Crestes amb espaguetti de mar. Son algunes de les idees llamineres per anar introduint les algues ala nostra alimentació diària. Es recullen en un llibre que es diu Algas de Galicia, alimento i salud.Els grans xefs les van incorporant, però el gran public pasa d'elles i encara son molt descongudes.Al mercat ja hi han una oferta que va des de algues pures fins a elaborats com patés, galetes, snakcs, pastes i arrossos, sense oblidar les tisanes. Les algues tenen un elevat potencial nutricional amb sals minerals com ferro,fosfor, magnesi,potassi i calci. En poden tenir 8 vegades mes que un dels productes que ja coneixem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada