diumenge, 30 de novembre del 2014

Michelin

Enguany ens han donat menys estrelles michelin, concretament n'em perdut tres, El Llança optava a tres i no Catalunya  teia52 restaurants i ara 50. Un restaurant que canvia a que vol el client, que respon al es noves demandes, s'exposa a que, els inspectors de la guia, amb el canvi d'orientacio, retirant la qualificacio. Els propietaris volen tenir la sala plena, abans que treballar per el corse d'una guia. Els locals, la crisi als ha portat a ser vius i plens . Els hi importa mes això que tindre inspectors amb les seves tres visites anuals. El relleu i segons quines manques d'estrelles s'expliquen, però no son, un reflex De la vitalitat culinarias del país. S'ha de rebaixar una mica l'alta cuina i això no agrada a la senyora guia elitista. Hem deien avui que el Nando Jubany surt del seu restaurant, que jo adoro, per anar a l'hotel Murmuri de BCN. Amb l'apat de 300 euros, et donen la habitació. Penso que no es te que anar per aquí. I ho dic per el Berasategui que es un cementiri. De la llista que m'he quedat ,trec els de BCN, el que ja hi he anat i queden alguns de pobles que m'esperen a mi , no a l'estrella. La cuina catalana bull, els fogons populars enlluernen i els grans xef tenen un peu al menjador i l'altre a una barra d'un bar popular. Ni es inspectors ni els seus michelins, se'n han adonat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada