divendres, 25 de juliol del 2014

l'autentica cuina

Quan vas de viatge, sobre tot si estàs ben programat i sense gaires cales, sempre dines a casa o millor  dir mai dines a fora de l'hotel on has comprat el pack d'habitacio, i mitja pensió. A les hores et perds,banda de posar al personal company de viatge en un contrada diferent, pots valorar la cuina autòctona. La prova es, que com a tendència turística em sembla be, no varem anar mai a cap, nomes la ruta del bacalao qui hi hagués.Es pot fer de dues maneres i et pots equivocar molt amb les dues.Pots anar recomanat per una guia o uns amics que hi han estat i pots trobar te que hagin tancat, que sigui horrorós o que estigui amb obres. Crec que el bonic es trovarlo on estigui i passar per camins i carrerons potser no tan explotats. Pot ser que mengis be o no, que et facis la foto o tampoc i que puguis comparar si et quedes dos nits com va ser el nostre cas a Trondheim. Coneixes a lo millor al xef i sempre si t'interesa la gastronomia pots afegir un comentari. Ets pots equivocar o descubrirne un de nou, El meu consell es que aneu sempre als mes vells, moltes vegades ja tancat o en el a dintre o afora hi veieu mes gen. La clase social de la gent ja es cosa vostra, però ho marca els euros dels plats que son a fora al carrer exhibint la seva luxúria i innaccesibilitat per molts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada