dilluns, 8 de maig del 2017

decadenca

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha cridat aquest dijous l'empresariat a trencar “l'statu quo” amb l'Estat “per supervivència”, perquè l'única alternativa al procés “és la decadència”.
En el seu discurs de cloenda a Girona del primer acte del cicle de conferències Els empresaris volem saber, organitzat pel Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, Puigdemont ha subratllat que quan l'executiu espanyol boicoteja missions empresarials o no inverteix en infraestructures, en clara referència al corredor mediterrani, “s'està posant trampes a ell mateix i no al procés”, perquè fins i tot “abandona les empreses que no volen la independència”.
Per això, el president ha instat el sector econòmic a girar els ulls cap a Europa i a confiar en el seu “pragmatisme”, avançant que la Unió acollirà una Catalunya independent.
Durant el seu discurs, el president ha tret xifres per defensar l'empenta econòmica de l'Estat propi i ha defensat que el procés actua com a revulsiu a l'hora d'atraure inversions estrangeres

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada