dijous, 4 de maig del 2017

pacte referendum

Unes 400.000 persones s'han adherit al manifest del Pacte Nacional pel Referèndum (PNR) des de finals de febrer, quan es va posar en marxa la campanya de suports, fins a Sant Jordi.
Aquesta és la xifra que ha donat aquest dimarts el portaveu del comitè executiu de la plataforma, Joan Ignasi Elena, en una atenció als mitjans aquest dimarts.
Elena ha qualificat d'“extraordinari que 400.000 persones hagin fet el pas d'expressar compromís amb el referèndum” i creu que “anirà a més”. Segons ell, aquest volum d'adhesions torna a posar de manifest de manera “molt explícita de la voluntat del poble català que la solució passa per la discussió, el debat i, finalment, votant”.
“ Això no va de partits i institucions solament, va dels ciutadans de Catalunya que tenen una posició molt clara, ferma i decidida a favor del referèndum. Mai ha existit una transversalitat tan evident”, ha sentenciat.
El Pacte prepara un acte per a finals del mes de maig on anunciarà el total de suports recollits i farà balanç de la campanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada