dissabte, 12 d’abril del 2014

Cacaolat

Es la beguda catalana de xocolata mes bona que conec. De petit amb 14 anys, vaig agafar una hepatitis A de tants cacaolats calents que hem vaig prendre perquè estava amb grip. Desprès era practicament l'únic que menjava al dia l'epoca que no vaig poder tragar menjar.Ara es ven fins i tot a l'Àsia. El perill de tancament de la fabrica de l'any passat s'ha convertit en un creixement de vendes del 30% especialment a la Xina. Amb beneficis vola anar ara al nord d'africa i Taiwan. L'objectiu es arribar als 60 milions de vendes. Ara mateix l'avi se'n compra un de litre que hem dura dos o tres dies i no es 0.0. El seu director diu que no nota cap boicot al país Veí, tontos no son, i estan augmentan les vendes.Nomes a Facebook tenen 130000 fans y en progresso espectacular.Tenen molt interès en diferenciarse dels competidors que per qualitat, gust i personalitat del producte, llet amb xocolata tan molt enderrera.El millor de tot esque es igual de bo fred que calent, jo sempre el vull fred, i per lo tant es ven igual l'estiu que l'hivern. El logo del nen portant una botella de llet en negatiu es emblemàtic. Desprès de l'enfonçament a que els va abocar Sumasa, l'associacio Cobega Damm va poder salvar la fabrica del Poble Nou.El batut va ser fundat per la família Viader en una granja de Barcelona fa mes de 80 anys i ara dona feina mes de 200 persones. El nou producte va dirigit als majors de 25 anys, únic public que no te tanta fidelitat de compra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada