divendres, 27 de febrer del 2015

ohana mae

·        Ohana mae soluciona
Es un estudi de disseny que pensa. Cerca i proposa solucions explican perquè.I sempre comença escoltant al client. Amb ell estudia l’estrategia. I sempre troben la marca.

·        Ohana mae l’ecuacio
Perquè som intelectuals, trobem el valor de la y i la x. Per aixó treballem amb el client, i ell es qui es coneix millor, establim la tàctica: l’1-3-10. De les seves passades a l’espai, busquem entre els factors i arribem al Màxim resultat per el producte.

·        Ohana mae sentiments
Sentim el disseny i el transmetem. Els nostres grafics i fotografies son éssers vius. Les sentirem respirar, parlar i despendran olors. Ens arribaran a tocar i sabrem quin gust tenen. I tot això ho veurem junts.!!!

·        Ohana mae no inventa
Realitza. Amb molt de sentit. Al costat del client. Asentat amb ell. Recorren la seva historia industrial o comercial. Trobem cadires mes còmodes i camins mes fàcils. Pensant i sentin amb ell. Donem forma al seu projecte. El nostre projecte.

·        Ohana mae escolta
I desenvolupa el vostre projecte de comunicacio. Esdevenim coautors de l’exercici i del resultat. El nostre equip, format al mon te respostes per cada projecte en  diferents camps. Som l’equip que te mes temps el mateix coach, volem dir client..

·        Ohana mae som

Un grup de profesionals, vius com els nostres dissenys que respirem  talent a fons quan s’han de cobrir tots els angles d’una marca. Som  persones amb nom i amb la creativitat i la comunicació  incorporades al ADN. (I aqui les fotos uqe ja heu posat iqeu son molt bones).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada