dilluns, 11 de gener del 2016

convocatoria assemblea

NOVA CONVOCATÒRIA PER LA ASSEMBLEA Bigues i Riells, 12 gener de 2016

Benvolguts companys tots,
Degut a la sorpresiva jornada de la designació del nou president de la Generalitat i per ser cridats els nostres principals a les estructures comarcals va ser suspesa la nostra assemblea. De manera que us hem de tornar a convocar amb el llenguatge del president, clar, inclusiu, directe , positiu i amb ganes de treballar per el país. Es l’hora de avançar junts i anar per feina.
Que aquest nou tren cap a la llibertat, no ens agafi sense bitllet o en una altre estació. Per això es molt important que a mes d’atendre a la present cita, informeu a tothom que cregui pugui aportar alguna cosa al grup, se’l convidi també. L’escenari ha canviat, La festa la cel.lebrem nosaltres, ja no hi ha peça per la cacera i la campanya anti independentista s’ha desmuntat.
El 25 serà un dilluns feiner. Ens podem trobar al local Social de CDC BIR, a les 20 hores. I l’assemblea servira per dissenyar un grup potent amb una maquinaria engrasada per tothom que desprès de mesos de grinyolar i patir, ja sense nervis ni emocions poguem treballar per tornar a fer poble. Son els pobles que configuren un país on fer dissabte vol dir fer feina de casa.
I a casa aprovarem una Comisso Gestora que ens conduirà, desprès del Congres Nacional del primer trimestre del 2016, a triar un President i un Comitè Local en el que es comptara amb tothom, hom hi podrà ser hi, i hi seran principalment els mes reconeguts per els seus companys a traves d’ùnes primàries, ni que siguin també casolanes.
Els catalans no estrenem gaire. Passem bona tintoreria a les peces mes usades segons marca el calendari i cosim aquella part que donava  un chic de tibantor innecesaria. Aquells termòmetres de mercuri i fusta, donaran sense falla les temperatures d’aquests mesos propers trepidants. CDC de BIR, som i serem. Hi hem de ser hi si volem ser qui som.
Una forta abraçada
President de la comissió gestora CDC BIR


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada