diumenge, 1 de maig del 2011

hairspray

La laca. Avui hem anat quasi tota la familia a veure l'obra de teatre musical que prepara el Kevin amb el seu grup de la Salle. Ha estat francament be. Amb ritme, bona musica i es veu que penquen hi ho fan de gust.Crec que ell ha estat content i satisfet. Hairspray 1988 es una comedia musical escrita y dirigida por John Waters .. Ambientada en 1962 en Baltimore, Maryland , la película gira al voltant de la autoproclamada "regordeta" adolescente Tracy Turnblad mientras persegueix l'estrellat com ballarina en un programa de televisió local i manifestacions contra la segregació racial, a La Salle, hispana .

El Hairspray del Kevin, ha estat un exit en les 5 representacons que n'han fet i ara esperem el dvd. El de veritat de 1990, va esdevenir un classic de culte.

En 2002, la película fou adaptada en un musical de Broadway que va guanyar 8 premis Tony , incloent Millor Musical en 2003- La película tambie ocupa el lloc número 444 en la revista Empire s 2008 de la lista de las 500 millors pel.lícules de tots els temps.Aprop de 60 personatges entre actors i tecnics han interpretat mes de 18 cançons entre les que hi havia posiblement

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada