dimarts, 4 de juliol del 2017

Club coliseum

Una macroagència de viatges substituirà l’antic cinema Club Coliseum al número 23 de la rambla de Catalunya, a Barcelona. La companyia madrilenya Pangea va anunciar ahir el seu aterratge a la capital catalana, on obrirà -segons afirma l’empresa- la botiga de viatges més gran del món en superfície i oferta de viatges. En total, 1.750 metres quadrats que superen els 1.500 de la primera botiga que va obrir a Madrid el 2015. De fet, a la capital espanyola la companyia també va escollir un antic cinema -el Cine Cid Campeador- per instal·lar-hi la seva macroagència de viatges. El Club Coliseum (propietat del grup Balañá) ja es va convertir en una pop-up store de la marca catalana Custo després de fer la seva última projecció d’una pel·lícula, el 2014.
En l’era en què la reserva de les vacances ja és un territori dominat pel món online, aquestastart-up es basa en un model omnicanal, en què combina la venda online amb botigues físiques. Pangea, fundada pel català David Hernández, ofereix més de 1.000 viatges i plans d’oci en més de 190 països. Els establiment físics de Pangea són en grans espais diàfans on els usuaris poden consultar les ofertes de viatges a través de pantalles tàctils repartides per la botiga. A més, els locals compten amb una trentena de treballadors especialitzats per assessorar els clients.
En l’operació hi han participat la gestora de patrimoni BAU Capita, la firma Iglú Verde i la consultora immobiliària Aguirre Newman. “Aquesta obertura significa que el projecte de Pangea creix i es consolida al mercat espanyol”, va explicar el conseller delegat de la companyia a través d’un comunicat. Des de l’obertura de la primera botiga a Madrid, Pangea afirma que l’empresa ha rebut 80.000 visitants, i l’any passat va ingressar deu milions d’euros. De cara al 2017 l’empresa preveu duplicar aquests resultats.

Inversió de capital risc

Per tancar aquesta operació, la companyia va aconseguir el juny de l’any passat una nova ronda de finançament d’1,3 milions d’euros destinats a obrir la seva primera botiga a Barcelona. En el capital de Pangea hi ha grans fons d’inversió com ara JB Capital Markets -liderat per Javier Botín-; Inversiones Ibersuizas, o, a títol personal, David del Val, conseller delegat de Telefónica I+D.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada