diumenge, 20 de juny del 2010

els rockers

Diu que els vells rockers mai moren. Aquests dies es celebra el Sonar a BArcelona. Un macrofestival de musiques alternatives o recuperades com les de Roxy Music, que amb Bryan Ferry al capdavant tambe han decidit tornat. Caldra fer un estudi un dia, de perque aquests grups tan importants i antics sempre tornen. Per diners? Jo mes aviat crec que perque un music ho es per sempre.
Aquests dies tambe veuras el gossos tristos i espantadissos. Ells saben que s'acosta la revetlla de Sant Joan i no els hi agraden gens el petards. Tenen la oida molt fina i els angoixen especialment els xiulets dels coets quan pujen. de la mateixa manera que borden els trons mes llunyans. L'Ares ho fa. Per cert, com li has posat al teu gos de pelutx?.
Diu un estudi que la goma dels mitjons no et molesta a diferencia de si algu t'hi posa un lligam al turmell, per tu saps que te l'has posada tu. El mateix que les pesigolles. Si te les fas tu mateixa, dificilment en tindras. Tu creus que si els gossets sabessin que les piules i espatecs les tiren els seus amos, tambe tindrien por?.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada