diumenge, 28 de novembre del 2010

Michelin

S'han donat les estrelles Michelin als restaurants que ho fan millor. Be, mes aviat n'han tret. La crisi, el Bulli tancara, ha reduit els invents i seguramente la qualitat de la materia prima. Es mantenen els millors, per mi Carme Ruscalleda, i els germans Roca. Nomes en guanya una estrella el Miramar de Llança, al que l'amic el Feran no mi vol portar perque diu que es de clatellada i tente tieso i que en el fons es marisc que no necesita massa elaboracio. Li han tret una a L'Abac, al Cingle de Vacarisses, una pena, i a l'Hispania que ja estava be del cuento dels pessolets i dels ous estrellats del Serrat, tot i que les germanes Rexach son simpatiques. Explicaven que deia un metge que hi anava que li possesin molt pebre, perque tots els que ell operava, no en prenien. N'ha guanyat un l'Hisop, restaurant que l'avi va anar a la inauguracio fa uns deu anys. Encara avui m'envien el seu menu degustacio del mes de 25 euros que esta molt be. Els altres tres que l'han obtingut son restaurants d'hotel que sempre son dubtosos per la mala fama que s'han guanyat a pols. Son el Moment, el Dos cielos i el Caelis, aquest darrer al hotel Ritz, no se com es diu ara. Un d'ells es regit pel fill de la Ruscalleda que sembla que s'en surt a BCN i a Tokio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada