divendres, 25 de setembre del 2015

35 edicio vins i caves

Barcelona acull la 35ª edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya, el més gran desplegament del sector del vi català que bat, novament, rècord històric de participació.
  1. 81 cellers de les 12 denominacions d'origen reconegudes al nostre país i més de 700 referències participaran en la 35ª edició de la Mostra, que obre les seves portes a Barcelona, del 19 al 24 de setembre
  2. Tast de vi català amb propostes gastronòmiques, botiga de la Mostra, Espai Selecció, programa de tasts, concursos de dibuix urbà i de fotografia i tallers de dibuix amb vi, entre d'altres activitats.
  3. La presència dels cellers catalans creix i arriba, novament, al rècord històric, amb un increment de participació del 181% en els darrers cinc anys
  4. Es consolida per quart any consecutiu la presència de les totes les DO's catalanes a la Mostra
  5. Més de 150.000 persones passarán per la Mostra per tastar els vins amb denominació d'origen protegida
  6. La 35ena Mostra de Vins repeteix la iniciativa del barret solidari, enguany amb l'associació sense ànim de lucre 'Vi per Vida'
La 35a edició de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya bat, novament, el rècord històric de participació de cellers, que aposten clarament pel mercat i el consumidor de Barcelona. Els propers 19 a 24 de setembre, al Passeig Lluís Companys de Barcelona, 81 cellers de les 12 denominacions d'origen del vi català, participen en la Mostra que organitza el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de l'Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi) i la Promotora d'Exportacions Agroalimentàries (Prodeca).

A aquesta gran oferta vinícola, l'organització de la Mostra suma una altra oferta, l'alimentària, que acompanya el tast amb una proposta de productes de proximitat, entre els quals, a més dels embotits, conserves de peix, torrons i coques dolces i salades, destaquen els formatges artesans d'elaboradors de l'Associació Catalana de Ramaders Elaboradors de Formatges Artesans (Acrefa). A més, la col·laboració entre l'organització de la Mostra i Turisme de Catalunya permetrà que els visitants coneguin l'oferta enoturística del nostre país.

Les dues sales de tast habilitades al recinte de la Mostra acolliran un programa de presentacions i tasts que permetran al visitant aprendre i aprofundir en el coneixement de vi i en la cultura que l'envolta. A més, entre les propostes destacables, es troba el tast de copes de l'empresa Riedel, col·laborador de la Mostra, i que vol difondre la importància de la copa en el missatge que conté cada vi.

Per altra banda, la renovació aquest any de l'acord entre l'organització de la Mostra i Enomatic, permet que els vins es puguin adquirir a la Botiga de la Mostra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada