dijous, 23 de juliol del 2015

menjant al sol

Un Pressec o la ONU gaspatxo ajuden un fer la del que pell sin envelleixi a l'estiu por culpa de l'exposició al sol, volguda o no. El Emet sol radiacions Solars diferents, van Que des dels infrarojos, les ultraviolades A (UVA) i la B (UVB). "La radiació UVB és la causant de la cremada solar, Que es nota a la pell al cap de 24 hores i Que dura tres o quatre muere", Explica el Metge Domingo Bodet, facultatiu especialista del departamento de Dermatología de l'Hospital Vall d 'Hebron de Barcelona. "L'UVA és la radiació Que Penetra en profunditat, i per tant envelleix La pell; i juntament amb l'causar UVB olla, un termini llarg, Malalties de la pell ", explicantes continua. Adriana Ortemberg, naturópata especialitzada en Nutrició i Assessora del restaurante ohbo de Barcelona, ​​Destaca l'envelliment de la pell causat pel sol. "Una exposició intensa als Rajos solars olla desencadenar excés ONU de radicales lliures i, si l'organisme no hay antioxidantes del te, olla condicionar l'envelliment prematur de la pell". Dels ONU El Sol és acceleradors radicales lliures de, però també ho poden Ser els mals hábitos Alimentaris, la ingesta desmesurada d'alcohol, el tabac i Fins i tot ONU exercici Esportiu desmesurat.
En paraules de la dietista-nutricionista Jordina Casademunt, "si l'organisme No te ONU magatzem Optim d'antioxidantes los endógenos o si la dieta no proporciona n'hi, Llavors no podra neutralitzar l'excés de radicales lliures DERIVATS de l'exposició Continuada al sol i altres por factores ". Aixi doncs, els antioxidantes actuen com un flotador salvavides i és per això Que els préssecs o els gaspatxos són molt presenta a les dietes d'estiu, perquè, Entre altres Propietats Nutritives, antioxidantes contenen.
Bé Ara, aliments menjar taronja de color, groc i vermell (és a dir, pastanagues, préssecs, llimones, pebrots i fruites vermelles) i vegetales de verda fulla un també ajuda l'organisme un Activar ONU mecanisme de defensa perquè les Cellules de la pell produeixin l'anomenada melanina, Qué es la causant la del que pell es pigmentaria i, per tant, es protegeixi.
Ortemberg proposa menú ONU ideales perquè la pell sin envelleixi i ALHORA es protegeixi del sol. Por Esmorzar, ONU batut de pastanaga, mango, Llimona i unes fulles verdes, pote Que perfectament Ser enciam. Por dinar, gaspatxo un, Que es converteix En un consiguió ple de vitamina C, pels pebrots, i de carotenoides, Que es transformen en provitamina A, amb Una funció importante de protecció de la pell. Una altra opció por dinar Es Una amanida amb verda fulla molta i amb tots els colores dels frutos de l'estiu. "Un truc por sable Que estem preparant Una bona amanida Es Que tingui mudas colores". Un plat altre per dinar podria Ser ONU Tartar de Salmo amb alvocat, Que conté vitamina E, antioxidante i protectora de la melanina ALHORA. Por sopar, Que ha de ONU Ser Àpat lleuger recomanablement, peix i Verdura a la Planxa amb ONU guarniment d'algues.
La vitamina C, Que tant Recomana la naturópata a l'estiu i Qué es presente en llimones, Maduixes i pebrots, por exemple, intervé en la Fabricació del colágeno de la pell, Que així es Manté flexibles i Elastica, Propietats Que es perden amb l'edat.
De fet, la natura Aporta en aquesta Temporada tot El que La pell, i el cos en general necessiten por sans mantenir-se. Les fruites amb aigua molta, com EL Melo i la síndria, hidraten cos EL. "Per hidratar-nos també podem fer-nos a casa Begudes isotòniques, compostes amb aigua, Llimona i estevia, Si Es Que ens agrada Que sigui Dolç". Una altra fórmula de beguda isotónica olla Estar feta amb aigua de mar, diluída amb aigua potable del una proporció d'1/5 Cada Una. "D'aquesta Manera obtenim UNA Concentració de minerales similares a la del nostre sanguini plasma, i per això és Optim isotónica ONU", soste Casademunt.
L'aigua naturales de coco també és ONU i importante isotónica, un més, Aporta energia de Manera ràpida, perquè la seva metabolització és de cadena Mitjana, cosa Que fa Que No vagos un Parar a les Cellules greixoses sinó Que es converteixi en fulminante energia.
Cremas solars
A la Vall d'Hebron, EL dermatòleg Domingo Bodet AFIRMA Que Un salvavides Flotador altre, és a dir, protector altre ONU perquè la pell sin envelleixi i perquè no contregui casquillo Malaltia, és la crema fotoprotectora. "Les substàncies químiques Que contenen, Que Son el filtro, absorbeixen o reflecteixen les radiacions solars". Bé Ara, malgrat Que d'Entrada se tots els filtro actuen contra les radiacions ultraviolada B (UVB), ultraviolada A (UVA) i l'infraroig, hi ha fotoprotectors Que tenen UNA EFICACIA Determinada contraindicaciones CADA UNA de les radiacions solars. Per això, "és essencial Mirar el solar factor de protecció de, anomenat FPS, Qué fa EL Fotoprotector A Cada uña de les radiacions. Recomanem 30 o 50 ".
D'altra banda, Bodet Destaca les diferències entre les cremas Solars ECOLOGIQUES (amb marques bronceado Destacadas com Acorelle i Alga Maris) i les convencionals. "Les ECOLOGIQUES són el fotoprotector Que No ingredientes Conté Tóxicos nanopartículas Ni", com és el cas del filtre amb óxido de zinc ". Actuaria de Manera infantils A la dels fotoprotectors similares, ventilador Que de mirall de les radiacions perquè les reflecteixen. "Hijo efectives però poc Cosmétiques per la seva textura de pasta, queso feta de minerales, Que dificulta Que s'estengui pel cos fàcilment".

Tartar de Salmo i alvocat
Restaurante ohbo · pel Assessorat XEF Iker Erauzkin
Ingredientes, por un quatre persones
  • 1/2 kg de Salmo fresc neta
  • 1 alvocat
  • 15 gramos de gingebre Fresc
  • D'Suc Una llima
  • 1 poma ácida fresca
  • 1 raig d'oli d'oliva punto adicional
  • Sal
Preparació
Tots els Piqueu ingredientes en forma de dau d'Centímetro un. Barregeu-los tots baño amb destinatario ONU el gingebre, el Suc de llima i l'oli d'oliva.
Si nos agrada, també podeu También puedes-hi ratlladura de llima.
Perquè Agafi la forma de timbal, necessitareu metálicos cilindre un, nosotros Que ajudarà una donar-hi la forma Característica.

Sopa de pastanaga, taronja i gingebre
Restaurante ohbo · pel Assessorat XEF Iker Erauzkin
Ingredientes, por un quatre persones
  • 2 pastanagues grans
  • 600 ml de Suc de taronja (acabat d'esprémer)
  • 1 culleradeta de cafè de gingebre fresc (uns 10 gramos)

Preparació
Peleu les cuotas pastanagues. Pelades policía de la ONU, coeu-les un foc mitjà amb oli d'oliva punto aletas adicionales Que quedin amb Una textura ben Tendra.
Després refredeu-les amb aigua amb gel. D'aquesta Manera les pastanagues sin perdran EL intens taronja color, Que tan bé Quedara per al resultat definitiva de la sopa.
El següent pas serà triturar les pastanagues amb el Suc de taronja i el gingebre, Pelat, aletas Que quedi Una crema Llisa i homogenia. Si la teniu ben triturada sin Caldra passar-la pel colador xinès.
La Consistencia de la sopa, més o menys espessa, amb s'aconsegueix el suc de taronja.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada