diumenge, 7 de juny del 2015

dissabte negre

Hi ha dies que sembla que t’has aixecat amb el peu esquerre, que facis el que facis no aconsegueixes capgirar la situació. Dies en què sembla que res et va de cara. Això és el que li va passar ahir a Marc Márquez a Mugello. El català segueix sense pilotar còmode sobre l’Honda del 2015 i a Itàlia ho està tornant a demostrar. Després que divendres fes moltes modificacions a la moto i canviés el xassís i el basculant, ahir un cúmul de despropòsits van fer que avui (14 h, Movistar) arrenqui 13è. “És la pitjor classificació que he fet des que sóc a MotoGP”, deia després dels entrenaments oficials, resignat. “Hem comès una errada en els tercers lliures, potser una errada meva, ja que m’he volgut centrar tant en l’electrònica que m’he oblidat de la resta de coses”, explicava. Així, després de no classificar-se entre els 10 millors en els lliures, s’ho havia de jugar tot en la Q1, on també va fallar: després de situar-se segon darrere d’Aleix Espargaró i pensar-se que ja ho tenia fet, va entrar al box a falta de dos minuts per al final.
Des d’allà va veure, amb incredulitat, la gran volta de Yonny Hernández, que el relegava a la 13a posició. “No he pogut passar a la Q2 [on els 12 millors lluiten per la pole position ] perquè no he posat el pneumàtic del darrere nou -reconeixia-. M’he emprenyat amb tot, però sobretot amb mi, ja que sóc el primer culpable”.
El millor temps va ser per a Andrea Iannone, que, tot i que s’està recuperant de la lesió a la clavícula, va tornar a demostrar que la Ducati dóna i donarà guerra al circuit de Mugello. De fet, l’italià va relegar a la segona posició el mallorquí Jorge Lorenzo, que havia sigut el gran dominador dels entrenaments lliures. D’altra banda, a Moto2 i Moto3, els millors registres van ser els dels britànics Sam Lowes i Danny Kent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada