dilluns, 18 d’abril del 2011

cocktail

Al voltant del coctel hi ha tot una cultura del saber beure, de glamour cinematografic,el dry martini del James Bond, la conversa, el pacte i l'amistad o el negoci. El mon del coctel, no se si per be o mal, tambe s'ha igualat entre homes i dones. Tinc un amic, el Jordi, que quan juguem a domino o escacs, sempre en prepara un, el pensa i gaudeix fent lo segons l'hora del dia. Per acostar se als coctels, un s'ha de saber comportar, com tot. Si et descontroles es una mala companyia si el prens com a solucio a uns problemes. Es un fet social per compartir ho. La combinacio ha de ser sencilla tipus gintónic. Lima, soda, bombay i gel en vas ample. Diuen que el cambrer del coctel es un massatgista d'animes, et prepara be pel que ha de venir sigui millor. Ha de mirar, escoltar i callar. A mi m'agrada molt el del dia. Si avui, dilluns sant m'han demanessin un proposaria un Hairy sunrise. Amb una branqueta de menta i lima, uns xorritus de granadina en un got gran amb gel. Abans hauriem barrejat gotes de tequila, vodka i suc de taronge. La granadina deixa com uns fils vermells al liquid que li donen el nom. Coctel com el nom indica, vol dir varies coses, poques pero varies. Mai prenguis un coctail sol/a. El maxim que pots pendre sol es un carajillo que ja t'explicare.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada