dijous, 8 d’octubre del 2015

"Ahora"

Divendres va arribar als quioscos per primer cop l’ Ahora, un rotatiu setmanal generalista que sortirà sempre aquest dia. Segons els seus responsables, el mitjà oferirà als lectors “slow journalism ” (periodisme calmat) a través dels dos quaderns que el componen. El primer recollirà informació de política espanyola, europea i internacional, d’economia i també la secció d’opinió. El segon inclourà reportatges culturals, assajos i entrevistes. La ciència i la tecnologia també estaran presents en aquest apartat.
El mitjà, que té el format llençol, disposarà de versions web, tablet i mòbil. En tots els suports, es podrà accedir als mateixos continguts, alguns dels quals seran pagant i d’altres gratuïts. El president editor d’ Ahora, el veterà periodista d’ El País Miguel Ángel Aguilar, va anunciar que el mitjà arriba per combatre que visquem “inundats de fragments informatius inconnexos”. Per la seva banda, el director del mitjà, Ramón González Férriz, va apuntar que la redacció vol fer un producte “pulcre i elegant”. Finalment, el conseller delegat, Juan Ignacio Lema, va explicar que es fonamenta en la independència i l’austeritat, sense caure en la precarietat.
Segons el pla de negocis, els ingressos que n’asseguraran la viabilitat procedeixen de la venda -digital o impresa- en un 80%. El 20% restant ha d’arribar de la publicitat. El setmanari val 3 euros i preveu rendibilitat a partir dels 20.000 exemplars venuts. Esperen beneficis per al 2017.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada