dijous, 8 d’octubre del 2015

Pedrosa

Marc Márquez, tercer classificat en el Mundial, havia de ser el pilot que es convertís en el jutge del títol que es disputen Valentino Rossi i Jorge Lorenzo. El de Cervera, guanyador a Misano, arribava a Motorland amb confiança i amb ganes de no donar-se per vençut. La polede dissabte li donava encara més ànims, però quan els semàfors vermells es van apagar, un problema el va endarrerir fins a la tercera posició, i va deixar via lliure a Jorge Lorenzo. Márquez va recuperar ràpidament el terreny perdut, però la seva cursa es va acabar quan s’estava completant la segona volta. “L’acció de la caiguda ha sigut error meu. Potser no era la moto ideal, però estava còmode i sí que hauríem pogut guanyar”, deia el de Cervera, que va rodolar per terra per cinquè cop aquesta temporada. El relleu com a jutge del campionat el va agafar Dani Pedrosa, que a l’Aragó es va convertir en el millor aliat de Jorge Lorenzo. Mentre el mallorquí s’escapava tot sol al capdavant, sense ningú que li discutís el triomf, Pedrosa lluitava amb Rossi i aconseguia frenar les aspiracions de l’italià.
A Motorland es va veure el Pedrosa més agressiu, que va aconseguir neutralitzar fins a sis intents d’avançament de Rossi. Quan l’italià provava sort, el de Castellar del Vallès li tornava la jugada amb un interior de llibre. “En algunes frenades pensava que no m’avançaria. Sabia que havia de contraatacar i mantenir el meu ritme”, deia Pedrosa, mentre Rossi afirmava: “La lluita ha sigut pensant en el campionat, per aconseguir el segon lloc, però no ha pogut ser”.
A Moto2, Zarco va ser sisè i no va poder proclamar-se campió del món. El triomf va ser per a un Tito Rabat disposat a plantar cara fins al final en la lluita pel títol mundial. En la categoria petita, Moto3, Miguel Oliveira va aconseguir el triomf en un final de cursa boig: Bastianini i Binder van xocar i van caure. Tampoc va acabar la cursa Danny Kent, que tot i això es manté com a líder del Mundial.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada